u
Hg-automatika *Videonadzor*Alarmi*Klima*Kontrola prolaska i radnog vremena*Protuprovalna vrata*Audio-video sistemi*Automatizacija*Integracija*Pametne kuće*
Kontaktirajte nas Video uživo Referentna lista Partneri
Protuprovalni alarmi

U današnje vrijeme kod gradnje novog objekta bilo koje namjene obavezno se instalira sustav tehničke zaštite. Alarmi sustav je osnova minimalne tehničke protuprovalne zaštite.

Potpuna automatizacija

Dobrodošli na naše stranice!

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Uvjeti plaćanja kreditnim karticama PDF

Protuprovalni alarmi Paradox, DSC i Visonic

Alarmi za kuće , poslovne prostore i objekte svih vrsta i namjena.Zaštitni sistemi koje instaliramo su kanadskog proizvođača Paradox, DSC i Visonic vrhunske izvedbe i pouzdanosti. Podržavaju kontrolu prolaska, protuprovalni alarm, kučnu automatizaciju te integraciju svih sistema u jedan s centralnim upravljanjem. U slučaju alarma sistem će zatvoriti rolete upaliti svjetla u objektu i dvorištu i nazvati vlasnika ili dojavni centar.

Paradox alarmni sustavi, kontrola prolaska i kućna automatizacija

Tipkovnice za upravljanje vašim alarmnim sistemom modernog dizajna, LED, LCD i multifunkcijske. Sve LCD tipkovnice su na hrvatskom jeziku.

 

Infracrveni i mikrovalni senzori pokreta za zaštitu interijera i exterijera vaših prostora neosjetljivi na kučne ljubimce i temperaturne promjene.

 

Daljinski upravljači za aktiviranje i deaktiviranje alarmnog sistema s mogučnošću otvaranja postoječih garažnih vrata i automatske ograde.

 

Čitači beskontaktnih kartica za unutrašnju ili vanjsku montažu za aktiviranje, deaktiviranje alarma s kontrolom prolaska.

 

Centralna jedinica za integraciju svih sistema u jedan. Jedinica podržava kućnu automatizaciju, alarm i kontrolu prolaska s jednog mjesta.

Visonic bežični alarmni sistemi

Vrhunski bežični alarmni sistemi jednostavni i brzi za montažu na gotove objekte. Govore hrvatski!

 

Ovdje su samo neki najosnovniji proizvodi proizvođača alarmnih sistema, za više detalja i informacija posjetite stranice proizvođača.

Obratite nam se s povjerenjem!

HG-automatika, 12. Požarinje 10, 10000 Zagreb, Mob +385 (0) 91 55 75 035, Tel/Fax +385 (0) 1 55 70 885, info@hg-automatika.hr
© 2009 by Fric