u
Hg-automatika *Videonadzor*Alarmi*Klima*Kontrola prolaska i radnog vremena*Protuprovalna vrata*Audio-video sistemi*Automatizacija*Integracija*Pametne kuće*
Kontaktirajte nas Video galerija Referentna lista Partneri
Nadzor stanja okoline

U ponudi opreme za automatizaciju nudimo uređaje za GSM/GPRS nadzor stanja okoline tvrtke Bieneelectronics čiji smo zastupnici za RH.

Potpuna automatizacija

Dobrodošli na naše stranice!

GSM/GPRS nadzor stanja okoline

GSM/GPRS moduli za nadzor i upravljanje stanja okoline prvenstveno nam služe za kontrolu i nadzor lokacija i objekata kod kojih stanje mora biti u strogo kontroliranim i nadziranim uvijetima. Nadzor stanja okoline podrazumjeva nadzor temperature, vlage, potrošnje energije, vlage, vjetra, vlažnosti tla, sunčevog zračenja, potrošnje struje, tlaka u cijevima, protoka i nivoa tekućine. Stanje se dojavljuje putem GSM/GPRS mreže na mobilne telefone ili ftp servere i njihovo očitanje i obrada vrlo je jednostavna i precizna za krajnjeg korisnika. Prednost uređaja je što na lokaciji na kojoj ga ugrađujemo nije potrebno imati telefonski ili internetsku vezu, dovoljan je GSM signal.

Uređaji:

Osnovne mogučnosti uređaja:

Primjeri korištenja:

Nadzor količine tekučine u rezervoaru s ukopčavanje pumpe za nadopunjavanje.

 

Primjer automatskog mjerenja vlage u tlu i navodnjavanje.

 

Senzori:

vlage, temperature, tilt, potrošnja struje, nivoa tekučine

 

Softver za nadzor i skidanje podataka s ftp servera:

Naši klijenti:

Nadzor i kontrolu temperature radili smo na frižiderima "World courier" službe za dostavu u kontroliranim temperaturnim uvijetima-ured u Zagrebu.

Proizvođač opreme:

 

Obratite nam se s povjerenjem!

HG-automatika, 12. Požarinje 10, 10000 Zagreb, Mob +385 (0) 91 55 75 035, Tel/Fax +385 (0) 1 55 70 885, info@hg-automatika.hr
© 2009 by Fric