iv
Hg-automatika *Videonadzor*Alarmi*Klima*Kontrola prolaska i radnog vremena*Protuprovalna vrata*Audio-video sistemi*Automatizacija*Integracija*Pametne kuće*
Kontaktirajte nas Video uživo Referentna lista Partneri
Klimatizacija i grijanje

Klimatizacija je proces pripreme zraka u svrhu stvaranja odgovarajućeg stupnja ugodnosti za boravak ljudi, ali i drugih živih bića. U širem smislu termin se može odnositi na bilo koji oblik hlađenja, ventilacije ili dezinfekcije koji mijenjaju stanje zraka.

Potpuna automatizacija

Dobrodošli na naše stranice!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Uvjeti plaćanja kreditnim karticama PDF

PDF cijenik GREE klima uređaja

GREE sistemi hlađenja i grijanja

GREE najveći je specijalizirani proizvođač klima uređaja na svijetu.
Uključujući glavni ured u gradu Zhuhai, postoji šest proizvodnih baza, u Chongqingu, Brazilu, Hefeiju, Pakistanu i Vijetnamu, u kojima ukupno radi više od 40.000 zaposlenika. Godišnji proizvodni kapacitet Gree-a iznosi više od 27 milijuna jedinica kućnih klima uređaja i 2 milijuna jedinica komercijalnih klima uređaja. Tijekom 2008. godine Gree je dosegao ukupan prihod od 42,2 milijarde yuana (otprilike 6,18 milijardi američkih dolara).
Tijekom godina Gree je učvrstio status vodećega proizvođača na tržištu kućanskih klima uređaja. Radom više od 2.300 inženjera iz odjela istraživanja i razvoja dobili su gotovo 2.000 patenata. Nadalje, oko 300 laboratorija i pogon ulazne kontrole, u kojemu radi preko 300 inspektora, jamče visoku kvalitetu Gree proizvoda. Do sada je Gree uspostavio mreže za prodaju i servisiranje u više od 200 zemalja i regija, a proizvodi s markom Gree uspješno se predstavljaju na tržištima kućanskih aparata u više od 100 zemalja i regija. Do 2008. godine, proizvodi tvrtke Gree predstavljeni su preko 8,8 milijuna korisnika širom svijeta.

Obratite nam se s povjerenjem!

HG-automatika, 12. Požarinje 10, 10000 Zagreb, Mob +385 (0) 91 55 75 035, Tel/Fax +385 (0) 1 55 70 885, info@hg-automatika.hr
© 2009 by Fric